brands.

At Cantifix, we don’t just work with individuals. High-profile brands across the globe have commissioned us, from stunning glass shopping experiences to pioneering treehouse concepts.

Poggenpohl.
The oldest kitchen brand in the world enlisted our help in creating a stunning concept kitchen, in association with Electrolux and their Grand Cuisine range. Officially named “The Fourth Wall”, it is designed as a “kitchen without boundaries”.

Blue Forest.
These luxury treehouse and sustainable building experts required high-performance glazing for a groundbreaking “quiet” treehouse concept. The end result was exhibited at The Ideal Home Exhibition, and now rests at The Chestnut Children's Hospice in West Sussex.

True Religion Jeans.
We created a large glass floor to bring a sleek look and wow-factor to the brand’s new Carnaby Street store, opening May 2016. We believe this is the first clear glass floor in retail outlet anywhere in the world.

Cartier.
We are currently in the process of building the global jewellery brand’s “diamond room”, part of the refurbishment of its store at 175 New Bond Street. The end result will be revealed at the store’s grand opening in summer 2018.

Maggie’s Centres.
Maggie’s Centres provide free practical, emotional and social support to people with cancer and their families and friends. We have already completed a centre in Oxford, where the glass allows for a close connection with the lush and tranquil surroundings, and hope to start work on a second project in Southampton soon.

Costa Coffee.
Costa wanted something different when they refurbished their busy outlet in Baker Street. Our Pureglaze doors, with no visible framing, proved to be the perfect design feature to express their vision for a less bland and average world.

Somerset House.
‘Spring’ is Skye Gyngell’s new restaurant at Somerset House. It is designed to create an experience that lingers in the memory, with food that is “celebrated for its conviviality and the joyfulness of sharing seasonal produce”. Skye wanted to recreate the experience of outdoor dining, and we helped produce this remarkable space.